MMA BELLATOR 187: AJ McKee vervangt James Gallagher! Nieuws
Nieuws

MMA BELLATOR 187: AJ McKee vervangt James Gallagher!

MMA BELLATOR 187: AJ McKee vervangt James Gallagher!

Bellator MMA maakt zich op voor haar terugkeer naar Dublin, Ierland

MMA BELLATOR 187: AJ McKee vervangt James Gallagher!

Als ongeslagen sensatie A.J. McKee (9-0) de rol van uitdager zal spelen tegen Brian Moore (10-5), een teamgenoot van James Gallagher in Dublin's SBG, in het vedergewicht titelgevecht van Bellator 187: McKee vs Moore in 3Arena op 10 November.

Naast het nieuwe hoofdgevecht zal Ierland's Sinead Kavanagh (4-2) tegen Maria Casanova (2-4-1) vechten in een vedergewicht hoofdgevecht bij de vrouwen, terwijl Kevin "Baby Slice" Ferguson Jr. (1-1) tegen fred freeman (1-0) in de ring zal staan in een 165 pond-catchweight partij.

Teruggetrokken door opgelopen blessure

James Gallagher was aanvankelijk gepland om tegen Jeremiah Labiano in de ring te staan, maar werd gedwongen zich terug te trekken van de kaart na aanleiding van een blessure opgelopen tijdens de training, waardoor er ruimte voor zijn divisie-rivaal was om een ​​partij in het thuisland van Galagher te vechten. Moore's eerder geplande tegenstander, Andre Goncalves (3-1), zal met Noord-Ierland's Decky Dalton (7-3) in een Bellator 187 vedergewicht partij worden geconfronteerd.

Bellator 187: McKee vs Moore wordt gratis op SPIKE uitgezonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws