Bellator 301 kijken met Denise Kielholtz en Pieter Buist: Starttijd en livestream info MMA Nieuws
MMA Nieuws

Bellator 301 kijken met Denise Kielholtz en Pieter Buist: Starttijd en livestream info

Bellator 301 kijken met Denise Kielholtz en Pieter Buist: Starttijd en livestream info

Op vrijdag 17 november 2023 zal in de Wintrust Arena in Chicago, Illinois, het langverwachte Bellator 301-evenement plaatsvinden. Voor de fans zal Bellator 301 te zien zijn op Videoland welke start om 23:00 uur.

Dit evenement van Bellator MMA belooft een spectaculaire avond te worden vol met spannende gevechten, met als hoogtepunt de strijd om de wereldtitels in verschillende gewichtsklassen. Zo zullen ook de Nederlandse vechters Denise Kielholtz en Pieter Buist in actie te zien zijn.

De hoofdprogramma vechtkaart van Bellator 301

Hieronder volgt de hoofdprogramma vechtkaart voor Bellator 301, waarin de geplande gevechten voor de avond worden weergegeven:

Gevecht Vechter A Vechter B
Titelgevecht Weltergewicht Yaroslav Amosov Jason Jackson
Titelgevecht Bantamgewicht Sergio Pettis Patchy Mix
Halve Finale LW Grand Prix Patricky Pitbull Alexandr Shabliy
Bantamgewicht remtach Raufeon Stots Danny Sabatello

Voorprogramma van Bellator 301

Hieronder vind je de bijgewerkte prelims vechtkaart voor Bellator 301, met spannende confrontaties over verschillende gewichtsklassen:

Vechter A Vechter B Gewichtsklasse
Tyrell Fortune Marcelo Golm Zwaargewicht
Denise Kielholtz Sumiko Inaba Vlieggewicht (v)
Timur Khizriev Justin Gonzales Vedergewicht
Archie Colgan Pieter Buist Lichtgewicht
Keri Taylor-Melendez Sabriye Şengül Vlieggewicht (v)
Matheus Mattos Richard Palencia Bantamgewicht
Mike Hamel Tim Wilde Lichtgewicht
Islam Mamedov Killys Mota Catchgewicht (73 kg)
Cody Law Jefferson Pontes Vedergewicht
Ramazan Kuramagomedov Randall Wallace Weltergewicht
Yves Landu Isao Kobayashi Vedergewicht

Deze gevechten vormen een essentieel onderdeel van het Bellator 301-evenement en zullen ongetwijfeld bijdragen aan een avond vol actie en spanning. De prelims bieden een mix van ervaren vechters en veelbelovende nieuwkomers, die allen de kans grijpen om hun talenten te vertonen aan een wereldwijd publiek.

Uitzending op Videoland

Fans kunnen uitkijken naar het bekijken van het evenement vanaf 23:00 uur op Videoland, wat zorgt voor een avond vol actie die je niet wilt missen.

Wereldtitelgevecht weltergewicht

De avond zal worden verankerd door een gevecht om de Bellator Weltergewicht Wereldtitel. De huidige kampioen Yaroslav Amosov zal zijn titel verdedigen tegen de voormalige LFA Weltergewicht Kampioen Jason Jackson. Dit belooft een tactisch en technisch gevecht te worden tussen twee van de beste vechters in de klasse.

Ook zal er een unificatiegevecht zijn voor de Bellator Bantamgewicht Wereldtitel. De zittende kampioen Sergio Pettis neemt het op tegen de interim-kampioen Patchy Mix. Dit gevecht is een rematch die fans niet willen missen, waarbij beide vechters vastberaden zijn om de onbetwiste kampioen te worden.

Lichtgewicht wereld Grand Prix halve finale

In de halve finale van de Lichtgewicht Wereld Grand Prix zullen we de voormalige kampioen Patricky Pitbull zien strijden tegen Alexandr Shabliy. Deze confrontatie zal bepalend zijn voor wie doorgaat naar de finale van het toernooi.

Daarnaast is er een bantamgewicht rematch tussen Raufeon Stots en Danny Sabatello. Hun eerste ontmoeting was al explosief en de verwachtingen zijn hooggespannen voor deze rematch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws