Arek Wrzosek klaar voor MMA-debuut: 'Focus is alles' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Arek Wrzosek klaar voor MMA-debuut: 'Focus is alles'

Arek Wrzosek klaar voor MMA-debuut: 'Focus is alles'

Arek Wrzosek maakt op 20 augustus zijn debuut tegen Tomasz Sarara bij het Poolse KSW. De voormalige Glory kickbokser traint in Nederland onder leiding van Nick Hemmers. Wrzosek kiest voor ons land omdat hij hier volledige focus kan houden op wat komen gaat.

Het trainen in Nederland heeft veel voordelen volgens Wrzosek die op dezelfde dag dat Glory 81 plaatsvindt zijn debuut maakt in het MMA-vechten. Zo kan hij beter focus houden en trainen met de beste vechters ter wereld, waaronder Alistair Overeem en Marat Grigorian (lees verder onder Instapost).

,,Het enige wat ik doe is trainen, eten en slapen, dat elke dag weer", zegt Wrzosek die veel heeft aan Nick Hemmers en diens vader en voormalig Glory topman Cor Hemmers. ,,Nick en zijn vader Cor zorgen goed voor mij."

Focus

De Pool werd genadeloos aan de kant gezet door Glory. Nadat hem verweten werd mede verantwoordelijk te zijn voor de rellen in Hasselt eerder dit jaar. Daardoor viel zijn rematch met legende Badr Hari in het water. Die hij in hun eerste gevecht knock-out trapte.

Later tekende Wrzosek bij het Poolse KSW de grootste MMA-organisatie van Europa. Het debuut van Wrzosek is te 20 augustus zien op Viaplay. En zoals het bijschrift van de video, zal de Pool ongetwijfeld zijn skills laten zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws