Anderson MEPT Bader in 51 seconden 'KO'! 1 Miljoen dollar in zicht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Anderson MEPT Bader in 51 seconden 'KO'! 1 Miljoen dollar in zicht

Anderson MEPT Bader in 51 seconden 'KO'! 1 Miljoen dollar in zicht

Corey Anderson heeft zijn ticket voor de Bellator licht zwaargewicht Grand Prix-finale veilig gesteld met een stevige overwinning op Ryan Bader. Anderson versloeg Bader via KO op 0:51 van het Bellator 268 co-main event afgelopen in Phoenix (Arizona).

Er ligt 1 miljoen dollar te wachten op Anderson die in de finale Vadim Nemkov treft die Julius Anglickas afgelopen nacht versloeg op hetzelfde event. Anderson kreeg Bader te pakken met een rechterstoot achter het oor op 33 seconden in het gevecht. Bader ging neer en dit luidde het einde van de wedstrijd in.

Geen genade

Anderson ontlaadde een ground and pound op Bader, die zich uiteindelijk op zijn buik terecht kwam en zich probeerde te behoeden voor meer mokerslagen van Anderson. Scheidsrechter Jason Herzog stapte uiteindelijk in om het gevecht te beëindigen.

Anderson heeft een 3-0 record bij Bellator sinds hij de UFC vorig jaar verliet. Hij scoorde overwinningen op de Nederlander Melvin Manhoef, Dovletdzhan Yagshimuradov in de kwartfinales en nu Bader. Bader, een voormalig Bellator licht zwaargewicht kampioen en huidig ​​zwaargewicht kampioen, versloeg Lyoto Machida in april om door te gaan naar de halve finales.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws