'Hij gaat dood!' UFC'er Adesanya wil Pereira slopen in wraakgevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Hij gaat dood!' UFC'er Adesanya wil Pereira slopen in wraakgevecht

'Hij gaat dood!' UFC'er Adesanya wil Pereira slopen in wraakgevecht

Israël Adesanya zweert voor de kill te gaan het wordt "doden of gedood worden" zegt de UFC-ster. Het zal een UFC-wraakgevecht worden met Alex Pereira.

UFC middengewicht kampioen Adesanya zal voor de derde keer vechten tegen Pereira, nadat hij twee keer verloor van de Braziliaan in kickboksen bij Glory of Heroes. Adesanya zal proberen de geesten uit zijn verleden te verdrijven wanneer hij het opneemt tegen bittere rivaal Alex Pereira tijdens UFC 281 op 12 november dit jaar.

De middengewicht kampioen zal zijn titel op het spel zetten in Madison Square Garden tegen de uitdager Pereira die de Nigeriaan tweemaal versloeg. Adesanya verloor voor het eerst een omstreden beslissing van de Braziliaan in 2016 voordat hij 11 maanden later in de rematch werd uitgeschakeld.

Voor de KO gaan

Maar Adesanya staat erop dat hij de rivaliteit voor eens en voor altijd zal beslechten, tweetend: "De wraak is van mij, zegt de heer. Ik zei hetzelfde ook! Dit eindigt hier. Dood of wordt gedood." De kampioen heeft zijn titel vijf keer succesvol verdedigd sinds zijn run werd onderbroken door een nederlaag tegen de toenmalige licht-zwaargewicht kampioen Jan Blachowicz in 2021.

Maar Adesanya houdt vol dat Pereira het beste in hem naar boven zal halen. "Ik ben opgewonden om iemand te hebben die me gaat aanvallen en proberen me af te maken. Dit is het verhaal van het gevecht, want hij heeft het eerder gedaan in het verleden in kickboksen. Dus zal hij knock-out gaan ik pakt de winst en vecht om te doden. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws