UFC Vegas 47 | Strickland pakt winst op Hermansson
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Vegas 47 | Strickland pakt winst op Hermansson

UFC Vegas 47 | Strickland pakt winst op Hermansson

UFC Vegas 47 | Strickland pakt winst op Hermansson

Sean Strickland versloeg Jack Hermansson via split decision tijdens de UFC Vegas 47 main headliner afgelopen nacht in Las Vegas.

De 30-jarige Strickland heeft nu elk van zijn laatste zes gevechten gewonnen, waaronder vijf opeenvolgende in de middengewicht divisie. Na een omstreden eerste ronde domineerde Strickland Hermansson in ronde 2. Strickland sloeg met een stevige stoot zijn rivaal in de laatste seconden naar het canvas. Strickland controleerde het grootste deel van het gevecht met zijn Jab stoten.

Strickland, die afgelopen nacht aan de wedstrijd begon als de nr. 7 gerangschikt op middengewicht, hoopt dat hij hierna een kans maakt op de titel. Hoewel hij openstaat om tegen iedereen in de divisie te vechten. Het gevecht met Hermansson was het laatste op het contract van Strickland.

Ik vecht met iedereen

,,Ik zou graag een titel willen winnen”, zei Strickland tegen CBS Sports. ,,Zoals de UFC weet, ben ik een man van het bedrijf. Ik zal vechten tegen wie je me ook voorzet. Maar als ze de titel hebben, zal ik heel blij zijn. Wie het goud heeft, Robert Whittaker of Israël Adesanya, ik zou graag dat gevecht willen aangaan.”

Hermansson, de zesde vechter van de divisie, staat nu op 2-3 in zijn laatste vijf optredens, met zijn laatste overwinning in mei 2021 tegen Edmen Shahbazyan via unaniem besluit. Sean Strickland versloeg Jack Hermansson via split decision (49-46, 47-48, 49-46).

Bekijk ook

Jongen pakt pesters zusje aan! Jiu-Jitsu in een jurk

Jongen straft pesters zusje af! Jiu-Jitsu in een jurk (video)

Het pesten van een meisje liep verkeerd af voor een stel pestkoppen. De broer van ...

Jamal Ben Saddik aan de klus! 'Kom niet bij jullie thuis'

Jamal Ben Saddik aan de klus! ‘Kom niet bij jullie thuis’

Naast zijn prestaties in de kickboksring begint Ben Saddik

Woeste fan zelf 'KO' na pak slaag op tribune | video

Woeste fan zelf ‘KO’ na pak slaag op tribune | video

Een vechtpartij overschaduwde op de tribunes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page