6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

John Kavanagh somde zes tegenstanders op die Conor McGregor zou kunnen treffen tijdens zijn UFC-retour volgend jaar. McGregor staat aan de kant sinds hij afgelopen juli een gebroken been opliep tijdens zijn trilogie gevecht met Dustin Poirier.

Nu de Ier weer volledig mobiel is, deelde hij onlangs enkele foto's van zijn huidige lichaamsbouw (bekijk deze hier), die de tongen in de vechtsportwereld los maakten. McGregor weegt momenteel 85 kilo van wat hij "massief graniet" noemt, en is van plan om in de zomer van 2022 terug te keren naar de kooi.

John Kavanagh van SBG Ireland en hoofdcoach van McGregor zegt vooruitlopend op de comeback van zijn ster pupil dat er zes potentiële tegenstanders zijn. Nate Diaz, Tony Ferguson, Dan Hooker, Islam Makhachev, Dustin Poirier en Charles Oliveira staan op het lijstje van de Ier.

Top gevechten

Opvallende naam is aartsrivaal Nate Diaz. ,,Ik zal eerlijk zijn, de Nate Diaz-trilogie is heel, heel verleidelijk. Het is een gevecht waar ik nachtmerries van krijg. De man houdt niet op naar voren te komen. Of het nu drie ronden zijn of vijf ronden", zegt Kavanagh over een mogelijk derde gevecht tussen Diaz en McGregor.

Tony Ferguson komt ook voor op het lijstje, iets dat Kavanagh graag zou zien. ,,Er werd veel over gesproken. Tony heeft volgens mij nog steeds veel te bieden. Hij is een zeer onorthodoxe knokker, grappler. Ik denk dat de opbouw leuk zou zijn voor de fans. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws