22 Jaar! Zo sloopte Ernesto Hoost zijn rivalen (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

22 Jaar! Zo sloopte Ernesto Hoost zijn rivalen (video)

22 Jaar! Zo sloopte Ernesto Hoost zijn rivalen (video)

De Surinaams-Nederlandse vechter Ernesto Hoost boekte grote successen tijdens de K-1. Deze week is het 22 jaar terug dat hij voor de vierde keer de K-1 GP won in Japan met het verslaan van de gevaarlijke Mirko Cro Cop.

De jeugdige kickboks fans beseffen vaak niet dat het pad voor onder andere Rico Verhoeven werd geplaveid door vechters als Hoost. Samen met een aantal andere Nederlandse topknokkers zoals Peter Aerts baande deze een weg voor waar het kickboksen nu staat.

Meerdere gevechten

Niet alleen Hoost maar ook Aerts, Sem Schilt, Remy Bonjasky en nog een aantal grote namen waren de pioniers. Om de prestaties van vechters als Hoost niet te vergeten houdt de kickboks community de prestaties levend. Zo ook dit gedenkwaardige gevecht tussen Hoost en Cro Cop.

Laten we vooral niet vergeten dat de kickboksers destijds meerdere gevechten op een avond hadden, het was werkelijk een last man standing principe......

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws