Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure Nieuws
Nieuws

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Spierbonk! Conor McGregor groeit massaal ondanks blessure

Conor McGregor, voormalig UFC-kampioen heeft serieuze spieren kunnen opbouwen, ondanks dat hij aan de zijlijn staat vanwege een blessure.

In juli dit jaar liep de Ier een zware beenbreuk op in zijn gevecht tegen Dustin Poirier. Even was er angst dat McGregor nooit meer zou kunnen vechten. De UFC-ster zwoer echter sterker dan ooit terug te komen (lees verder onder Insta post).

Daar lijkt geen woord van gelogen want McGregor deelde een paar indrukwekkende foto's waarop zijn massieve spiergroei te zien is. Als een ware Popeye op spinazie poseert de Ier trots zijn lichaam. Zijn rivalen zijn op scherp gezet.

April doet wat hij McGregor wil

Tegen wie McGregor ook vecht in zijn terugkeer, zal ongetwijfeld veel geld opleveren voor Dana White en zijn organisatie. De UFC-baas deelde onlangs de volgende update over de langverwachte terugkeer van de Ier.

,,Conor staat te trappelen om weer te knokken. Het zal een tijdje duren voordat hij wat gewicht op dat been kan zetten. Dat hij in april weer begint te trainen, is waarschijnlijk ongeveer goed", zei White op "The Jim Rome Podcast".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws