'Zoethoudertje!' Gevecht Plazibat vs Catinas slaat nergens op Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Zoethoudertje!' Gevecht Plazibat vs Catinas slaat nergens op

'Zoethoudertje!' Gevecht Plazibat vs Catinas slaat nergens op

Antonio Plazibat is onderdeel van gesprek sinds Glory aankondigde dat de Kroaat toch tegen eerdere berichten in mag vechten. Op 19 november zal Plazibat de Roemeen Raul Catinas tegemoet treden maar niet iedereen is het daarmee eens.

Waren de fans al verward dat Plazibat die eerst te horen had gekregen van Glory dat hij niet zou vechten, of hij moest eerste teamgenoot Jamal Ben Saddik bevechten, snapt ook kickbokslegende en analist Remy Bonjasky niets van de totstandkoming van het gevecht tegen Catinas.

In zijn column voor het AD eerder deze week spreekt Bonjasky zich dan ook uit over de aanstaande clash. ,,Ik denk dat Plazibat eieren voor zijn geld heeft gekozen. Hij moet geld verdienen en ik denk dat deze partij een zoethoudertje is", zegt Bonjasky. Die ook van mening is dat als Plazibat wint hij nog stringenter een titelgevecht tegen Rico Verhoeven zal claimen.

Komt die knock-out

,,Tsja, ik had Catinas daar nooit neergezet. Met alle respect – hij is een beuker, kan oorlog voeren én Plazibat eventueel per ongeluk neerslaan – maar het niveauverschil is te groot", aldus Bonjasky die daar volgens velen een punt lijkt te hebben.

Bonjasky sprak ook met de man die bij Glory de gevechten samenstelt, Robbie Timmers die aangaf dat Plazibat actief moet blijven. Ook al is Catinas lager op de ranglijst met nummer 10, toch blijft deze gevaarlijk. Kickbokspionier Thom Harinck zegt de Roemeen niet te onderschatten vanwege zijn stootkracht. Een knock-out in de zwaargewicht klasse ligt immers altijd op de loer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws