'Hij verdient Rico!' Gevecht Plazibat vs Catinas ondermaats
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Hij verdient Rico!’ Gevecht Plazibat vs Catinas ondermaats

‘Hij verdient Rico!’ Gevecht Plazibat vs Catinas ondermaats

'Hij verdient Rico!' Gevecht Plazibat vs Catinas ondermaats

Antonio Plazibat zal op 19 november samen met tegenstander Raul Catinas de headliner verzorgen op Glory 82 in Bonn, Duitsland. Echter lijken de fans het daar niet allemaal mee eens te zijn en vinden dat de Kroaat een kans op de titel van rico Verhoeven verdient.

Niet al te lang nadat Glory het gevecht van Plazibat de nummer 1 uitdager bij de zwaargewichten tegen Catinas de nummer 10 op de ranglijst aankondigde, kwamen de commentaren los. Plazibat aast al langere tijd op een gevecht tegen de kampioen Verhoeven en heeft daar als men de ranglijst volgt het meeste recht op.

Pak die titel af

Toch lijkt Plazibat vooralsnog het nakijken te hebben, want de verwachting is dat Alistair Overeem die recentelijk Badr Hari zijn zoveelste nederlaag bezorgde, naar voren zal worden geschoven. Plazibat waarvan niet verwacht werd dat deze op korte termijn de ring in zou gaan, omdat hij weigert tegen teamgenoot Jamal Ben Saddik te vechten, krijgt veel steun van fans die het gevecht met Catinas ondermaats vinden.

,,Schande dat Rico binnen een minuut verschijnt nadat Overeem hem uitdaagde. Maar hij ontwijkt Plazibat maandenlang als de legitieme nummer 1 uitdager”, schrijft een fan onder het bericht van Glory. ,,Hoe kunnen ze dit doen, de nummer 1 tegen de nummer 10 op de ranglijst”, schrijft een ander.

De fans sparen niemand in hun commentaren; ,,Ontneem Rico de titel, hij had tegen Plazibat moeten vechten. In plaats daarvan vecht hij tegen Hesdy Gerges op zijn eigen Amerikaanse evenement. Wat een grap.”

Bekijk ook

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! 'Knokken of niet?'

Nate Diaz fokt UFC-ster McGregor op! ‘Knokken of niet?’

De inmiddels ex UFC-vechter Nate Diaz...

Oud-Bokser maait 15 man neer! 'Actieheld'

Oud-Bokser maait 15 man neer! ‘Actieheld’ (video)

Blijkbaar is hij beschuldigd van mishandeling

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los

Vuurwapengevaarlijk! MMA-vechters schieten erop los (video)

Terwijl de oorlog in Oekraïne aan de gang is

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page