Zet Glory Ben Saddik tegenover Adegbuyi? 'Interessante rematch' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Zet Glory Ben Saddik tegenover Adegbuyi? 'Interessante rematch'

Zet Glory Ben Saddik tegenover Adegbuyi? 'Interessante rematch'

Jamal Ben Saddik zou volgens geruchten op korte termijn niet tegenover Levi Rigters komen te staan, maar Benjamin Adgebuyi. Diverse bronnen melden dat een tweede gevecht tussen de zwaargewichten wel eens werkelijkheid zou kunnen worden.

Een aantal bronnen melden onze redactie dat Ben Saddik en Adegbuyi wel eens tegenover zouden kunnen komen te staan. De twee zijn geen onbekenden in de ring en vochten tijdens Glory 62 in Rotterdam met elkaar, Ben Saddik kwam als winnaar uit de bus.

Ben Saddik die gepland stond te vechten tegen Levi Rigters eerder dit jaar tijdens Glory 80 in Hasselt zag zijn wedstrijd verdampen. Door de rellen die uitbraken rondom het gevecht tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek werd het evenement afgelast, als mede het gevecht van Ben Saddik tegen Rigters.

Voor de fans

Navraag bij Glory leert ons dat deze nog niets kwijt willen over een matchup tussen Ben Saddik en Adegbuyi. Van Rigters wordt verwacht dat deze pas na de zomer terugkeert omdat deze zich wil concentreren op zijn jonge gezin. De vechter werd pas geleden vader van een tweeling (gaat verder onder video).

Glory heeft een aantal grootse events in de planning waarvan ook een nog voor de zomer. Daar zouden volgens de bronnen Ben Saddik en Adegbuyi acte de présence kunnen geven. Zolang het door Glory nog niet is aangekondigd blijft het bij geruchten, het zou voor de fans een mooie wedstrijd zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws