Rechter bepaalt datum rechtszaak UFC'ers Masvidal en Covington Nieuws
Nieuws

Rechter bepaalt datum rechtszaak UFC'ers Masvidal en Covington

Rechter bepaalt datum rechtszaak UFC'ers Masvidal en Covington

Jorge Masvidal komt dichterbij de rechtszaak na zijn vermeende aanval op UFC-rivaal Colby Covington. Tijdens een hoorzitting vandaag in Miami, stelde rechter Zachary James een procesdatum vast op 29 augustus. Masvidal verscheen niet in de rechtbank, maar werd opnieuw vertegenwoordigd door advocaat Bradford Cohen.

De rechter verleende ook een verzoek aan de verdediging om het horloge van Covington te inspecteren, het middelpunt van een tweede aanklacht, waarmee Masvidal ook wordt geconfronteerd. De verdediging stelt dat de vermeende Rolex niet goed is getaxeerd en dat het om een ​​"Frankenstein" horloge gaat.

Lange straf

Een rechter verwierp het verzoek van Cohen om beelden van derden van het vermeende incident te dagvaarden. Indien schuldig bevonden, kan Masvidal een gevangenisstraf van maximaal 15 jaar en/of een boete van $ 10.000 krijgen. De aanval van Masvidal op Covington in maart veroorzaakte lichamelijk letsel. De boel werd fysiek na een woordenwisseling met Covington buiten een restaurant.

Masvidal werd twee dagen later gearresteerd door de politie van Miami Beach. Hij betaalde een borgsom van $ 5.000 en werd vrijgelaten. Volgens politierapporten brak Covington een tand en liep hij een schaafwond op. Hij beweerde dat Masvidal van links naar hem toe rende en hem twee keer in het gezicht sloeg buiten het restaurant Papi Steak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws