'Na Badr is Rico aan de beurt!' Overeem heeft Glory pad uitgestippeld Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Na Badr is Rico aan de beurt!' Overeem heeft Glory pad uitgestippeld

'Na Badr is Rico aan de beurt!' Overeem heeft Glory pad uitgestippeld

Alistair Overeem staat in oktober in de ring tegen Badr Hari tijdens Glory Collision 4. Vanavond was Overeem gast bij Humberto en onthulde daar onder andere dat het gevecht in Nederland zal plaatsvinden.

Het wordt voor Overeem de derde keer dat hij tegenover Badr staat, met een stand die nu 1-1- is. Overeem heeft er zin in en is klaar om de ring in te gaan. Toch onderschat hij zijn rivaal niet.

,,Ik heb er veel zin in maar Badr blijft een gevaarlijke tegenstander. Badr heeft een dip de laatste wedstrijden, maar is zeer getalenteerd, agressief een complete vechter", zegt Overeem bij Humberto die de atleet een Freaking vechtmachine noemt.

In Nederland

,,Badr was verantwoordelijk voor mijn entree in het kickboksen dus is het mooi dat dit gevecht er komt. Ik denk nog twee of drie wedstrijden te doen en dan stop ik", zegt Overeem die desgevraagd antwoord hoe hij het vechten zolang volhoudt. ,,Mijn kracht is mijn passie, het vechten is voor mij een avontuur."

Op de vraag of Overeem een gevecht met Rico Verhoeven de Glory kampioen nog steeds ambieert; ,,Na Badr is Rico aan de beurt! We zijn met zijn drieën en doen deze dans. " Overeem verwacht dat het gevecht of op 8 dan wel 23 oktober plaats zal vinden. ,,Zoiets heb ik gehoord maar ik weet het niet zeker. Wel weet ik dat het in Nederland zal zijn", aldus Overeem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws