'Na Badr is Rico aan de beurt!' Overeem heeft Glory pad uitgestippeld
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Na Badr is Rico aan de beurt!’ Overeem heeft Glory pad uitgestippeld

‘Na Badr is Rico aan de beurt!’ Overeem heeft Glory pad uitgestippeld

'Na Badr is Rico aan de beurt!' Overeem heeft Glory pad uitgestippeld

Alistair Overeem staat in oktober in de ring tegen Badr Hari tijdens Glory Collision 4. Vanavond was Overeem gast bij Humberto en onthulde daar onder andere dat het gevecht in Nederland zal plaatsvinden.

Het wordt voor Overeem de derde keer dat hij tegenover Badr staat, met een stand die nu 1-1- is. Overeem heeft er zin in en is klaar om de ring in te gaan. Toch onderschat hij zijn rivaal niet.

,,Ik heb er veel zin in maar Badr blijft een gevaarlijke tegenstander. Badr heeft een dip de laatste wedstrijden, maar is zeer getalenteerd, agressief een complete vechter”, zegt Overeem bij Humberto die de atleet een Freaking vechtmachine noemt.

In Nederland

,,Badr was verantwoordelijk voor mijn entree in het kickboksen dus is het mooi dat dit gevecht er komt. Ik denk nog twee of drie wedstrijden te doen en dan stop ik”, zegt Overeem die desgevraagd antwoord hoe hij het vechten zolang volhoudt. ,,Mijn kracht is mijn passie, het vechten is voor mij een avontuur.”

Op de vraag of Overeem een gevecht met Rico Verhoeven de Glory kampioen nog steeds ambieert; ,,Na Badr is Rico aan de beurt! We zijn met zijn drieën en doen deze dans. ” Overeem verwacht dat het gevecht of op 8 dan wel 23 oktober plaats zal vinden. ,,Zoiets heb ik gehoord maar ik weet het niet zeker. Wel weet ik dat het in Nederland zal zijn”, aldus Overeem.

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page