Enfusion-ster Thian de Vries 15 juni in actie: 'ECL Kickboks en MMA event' Nieuws
Nieuws

Enfusion-ster Thian de Vries 15 juni in actie: 'ECL Kickboks en MMA event'

Enfusion-ster Thian de Vries 15 juni in actie: 'ECL Kickboks en MMA event'

Thian de Vries de bekende Enfusion kampioen. stapt op 15 juni de kickboksring in tegen Yuri Ceita in het Duitse Ubach Palenberg in Duitsland. Het gevecht vindt plaats bij de Elite Combat League die een gevarieerd programma heeft met kickboksen, MMA en Boksen.

Voor de vechtfans uit Nederland is het ECL wat net over de grens in Duitsland wordt gehouden een om niet te missen. Niet alleen Thian de Vries maar ook Perry 'Diesel' Reichling tevens bekend van Enfusion zal te zien zijn in een zwaargewicht prof-boks wedstrijd tegen Vincent Liebregts.

Dat ECL een grote naam als De Vries die recentelijk de Enfusion lichtgewicht titel binnensleepte heeft weten te strikken zal veel fans aantrekken. Ook is er plaats voor nieuw talent en lokale vechters die hun beste beentje voor zullen zetten.

Enfusion-ster Thian de Vries 15 juni in actie: 'ECL Kickboks en MMA event'
Thian de Vries

Niet Alleen Thian de Vries, ook Perry Reichling in actie!

"Zet je schrap voor non-stop actie, adembenemende knock-outs en bloedstollende momenten die je niet wilt missen", zegt de ECL organisatie.

Dus zet het in je agenda en kom op 15 juni naar de Octagon voor een onvergetelijke avond boordevol adrenaline!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws