VIDEO: Rico Verhoeven heeft buikspieren van staal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

VIDEO: Rico Verhoeven heeft buikspieren van staal

VIDEO: Rico Verhoeven heeft buikspieren van staal

Hij kan gerekend worden als een van de beste kickboksers ter wereld, GLORY Kampioen Rico Verhoeven en heeft buikspieren van staal.

In een van zijn Instagram stories deze week deelde de topatleet een aantal video's waarop te zien is dat je niet zomaar wereldkampioen kickboksen wordt. Sterker nog als je niet kan incasseren moet je er zelfs niet aan beginnen.

Als het op incasseren aankomt dan zit het wel goed bij Rico, in de video zien we nog een topkickbokser en trainingsmaat van de kampioen, Benny Adegbuyi zijn krachten botvieren op de sixpack van Rico. Dat de stoten aankomen is te horen.

Don't try this at home

Toch lijkt Rico er niet echt moeite mee te hebben en incasseert de stoten met verve. Zo leert een vechter hoe het voelt de impact van stoten die als hamerslagen moeten binnenkomen te verwerken. Rico helpt Benny in de voorbereiding van diens gevecht met Badr Hari op 7 november.

Niet alleen het incasseren is belangrijk ook het uitdelen van de stoten. Niets beter dan een echt persoon tegenover je waarop je kunt oefenen. Het is natuurlijk wel in de categorie "don't try this at home" als je nooit getraind hebt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws