BREAKING: Badr Hari vs. Benny Adegbuyi in november
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BREAKING: Badr Hari vs. Benny Adegbuyi in november

BREAKING: Badr Hari vs. Benny Adegbuyi in november

BREAKING: Badr Hari vs. Benny Adegbuyi in november

GLORY kondigt aan dat GLORY 76 is verplaatst en nu zal plaatsvinden op zaterdag 7 november. De headliner is Badr Hari en Benjamin Adegbuyi.

Naast Badr Hari vs. Benny Adegbuyi is er het langverwachte titelgevecht tussen Cédric Doumbé en Murthel Groenhart.Badr Hari keert voor het eerst sinds het recordbrekende GLORY: COLLISION 2-evenement in december terug naar de GLORY-ring.

In december vocht Badr voor de titel tegen wereldkampioen Rico Verhoeven. Adegbuyi zal opstaan ​​om de zwaarste uitdaging van zijn carrière aan te gaan in zijn gevecht tegen Badr.

Titelgevecht

In het co-main event staat het wereldkampioenschap weltergewicht op het spel als regerend kampioen Cédric Doumbé en interim-kampioen Murthel Groenhart elkaar treffen. Doumbé en Groenhart hebben een legendarische geschiedenis en hebben elk een overwinning op de ander.

De winnaar van hun GLORY 76-confrontatie zal niet alleen weglopen met het wereldkampioenschap, maar ook als winnaar van hun trilogieserie. Het evenement vindt plaats in een studiolocatie in Nederland, gesloten voor het publiek. De details van de volledige distributie en vechtkaarten zullen de komende weken met fans worden gedeeld.

Geen publiek

GLORY besloot om de twee eerder geplande GLORY-evenementen in Haangar 2 in Katwijk aan Zee te verplaatsen naar een studio-evenement vanwege aanhoudende zorgen over COVID-19. Het welzijn van atleten, partners en personeel blijft prioriteit nummer één voor de organisatie.

GLORY zal nauw blijven samenwerken met lokale overheidsinstanties om in de nabije toekomst een GLORY-evenement met een live publiek te organiseren.

Bekijk ook

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page