BREAKING: Badr Hari vs. Benny Adegbuyi in november – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BREAKING: Badr Hari vs. Benny Adegbuyi in november

BREAKING: Badr Hari vs. Benny Adegbuyi in november

BREAKING: Badr Hari vs. Benny Adegbuyi in november

GLORY kondigt aan dat GLORY 76 is verplaatst en nu zal plaatsvinden op zaterdag 7 november. De headliner is Badr Hari en Benjamin Adegbuyi.

Naast Badr Hari vs. Benny Adegbuyi is er het langverwachte titelgevecht tussen Cédric Doumbé en Murthel Groenhart.Badr Hari keert voor het eerst sinds het recordbrekende GLORY: COLLISION 2-evenement in december terug naar de GLORY-ring.

In december vocht Badr voor de titel tegen wereldkampioen Rico Verhoeven. Adegbuyi zal opstaan ​​om de zwaarste uitdaging van zijn carrière aan te gaan in zijn gevecht tegen Badr.

Titelgevecht

In het co-main event staat het wereldkampioenschap weltergewicht op het spel als regerend kampioen Cédric Doumbé en interim-kampioen Murthel Groenhart elkaar treffen. Doumbé en Groenhart hebben een legendarische geschiedenis en hebben elk een overwinning op de ander.

De winnaar van hun GLORY 76-confrontatie zal niet alleen weglopen met het wereldkampioenschap, maar ook als winnaar van hun trilogieserie. Het evenement vindt plaats in een studiolocatie in Nederland, gesloten voor het publiek. De details van de volledige distributie en vechtkaarten zullen de komende weken met fans worden gedeeld.

Geen publiek

GLORY besloot om de twee eerder geplande GLORY-evenementen in Haangar 2 in Katwijk aan Zee te verplaatsen naar een studio-evenement vanwege aanhoudende zorgen over COVID-19. Het welzijn van atleten, partners en personeel blijft prioriteit nummer één voor de organisatie.

GLORY zal nauw blijven samenwerken met lokale overheidsinstanties om in de nabije toekomst een GLORY-evenement met een live publiek te organiseren.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page