Vechtverbod opgeheven! 'Titelgevecht voor Kevin van Heeckeren bij comeback in december Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechtverbod opgeheven! 'Titelgevecht voor Kevin van Heeckeren bij comeback in december

Vechtverbod opgeheven! 'Titelgevecht voor Kevin van Heeckeren bij comeback in december

Voormalig Glory-vechter Kevin van Heeckeren staat op het punt zijn langverwachte terugkeer in de ring te maken. Op 16 december zal hij zijn handschoenen weer aantrekken om te strijden voor de Enfusion middengewicht wereldtitel tegen Miles Simson.

De comeback van Van Heeckeren markeert het einde van een periode van afwezigheid voor Van Heeckeren, die buiten de ring werd gehouden door een vechtverbod. Coach Danny de Vries meldt dat de Politie niet langer een comeback van Van Heeckeren tegenwerkt

Laatste Gevecht en Toekomst

Van Heeckeren's laatste optreden bij Glory 74: Collision 2 in 2019 tegen Ulric Bokeme was tot op heden zijn laatste voor de organisatie. Sinds het opheffen van het vechtverbod is het nog onzeker of hij zijn carrière bij Glory zal voortzetten.

Dit aangezien hij momenteel niet meer op de lijst van middengewichten staat.

Plotse Wending in Titelrace

Oorspronkelijk was het de verwachting dat Max Weekers, die recent een 8-man toernooi bij Enfusion won, tegenover Simson zou staan voor de wereldtitel. Desondanks hebben de promotors besloten om geen risico's te nemen met de mogelijkheid dat de toernooiwinnaar geblesseerd zou raken.

Van Weekers is inmiddels bekend dat deze niet ongeschonden uit de strijd is gekomen afgelopen weekend en zware blessures heeft opgelopen. Hierdoor is besloten dat Weekers in de loop van volgend jaar zijn kans zal krijgen tegen de winnaar van het gevecht tussen Van Heeckeren en Simson.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws