Bekende MMA-vechter slaat toeristen in elkaar op Skipiste | video Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter slaat toeristen in elkaar op Skipiste | video

Bekende MMA-vechter slaat toeristen in elkaar op Skipiste | video

Een aantal MMA-vechters hebben afgelopen zondag Ski toeristen aangevallen en in elkaar geslagen in Skioord Platak in Soboli, Kroatië.

Het incident houdt de gemoederen flink bezig in het land aangezien er naast de MMA-vechters en leden van de Kroatische Politie HGSS bij betrokken zou zijn. Nieuws zender Dnevnik Nova TV plaatste een video incident dat plaatsvond in Platka online.

Bekende MMA-vechter slaat toeristen in elkaar op Skipiste | video

De video laat zien wat er gebeurt op het moment dat de discussie begint tussen de persoon in de rode jas en de persoon in de witte jas. De persoon in de rode jas beweegt naar de mannelijke persoon in de witte jas toe en begint te duwen. Dan escaleert de boel en komt er een auto de piste oprijden.

MMA-vechter meteen club uitgezet

Even later blijkt dat er in de auto een aantal MMA-vechters zaten die een van de aanvallers ter hulp kwamen Een vrouw komt binnen en probeert het gevecht te beëindigen, maar wordt vervolgens op het hoofd geslagen door een man in een wit jasje. Degene die haar aanreed rent naar de overkant, waarna ze opstaat.

Een van de MMA-vechters werd geïdentificeerd als Tiriel Luka Abramović een bekende atleet uit het land. De coach van Abramović, die HGSS-leden en toeristen in elkaar sloeg, onthulde aan DNEVNIK.hr dat de MMA-vechter geen lid meer is van zijn club. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws