Vechtlegende Buakaw gaat 279e gevecht aan tegen Japanse K-1 kickbokser! 'Niet te stoppen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechtlegende Buakaw gaat 279e gevecht aan tegen Japanse K-1 kickbokser! 'Niet te stoppen'

Vechtlegende Buakaw gaat 279e gevecht aan tegen Japanse K-1 kickbokser! 'Niet te stoppen'

Buakaw vecht tegen Yasuhiro Kido in Rajadamnern Stadium op 9 september dit zal voor de 41-jarige Thaise legende zijn 279e gevecht zijn.

Buakaw houdt een druk schema aan in de laatste jaren van zijn carrière. In een gevecht dat wordt aangekondigd als 'Last Of The Generation', zal Buakaw Banchamek, 41 jaar oud, het opnemen tegen Yasuhiro Kido tijdens de Rajadamnern World Series op 9 september in Bangkok, Thailand.

De 40-jarige Japanse vechter is zelf een veteraan van K-1 MAX, nadat hij zijn promotiedebuut al in 2005 maakte. Hij heeft gestreden tegen tal van bekende namen zoals Artur Kyshenko, Albert Kraus, Andy Souwer en Murthel Groenhart, maar heeft nooit gestreden tegen de tweevoudig K-1 MAX-kampioen Buakaw.

Buakam Banchamek is niet te stoppen

Na zojuist in mei een gelijkspel te hebben bereikt tegen voormalig K-1 Super Featherweight-kampioen Rukiya Anpo, bereidt Buakaw zich voor op meer boeiende gevechten aan het einde van zijn carrière. Eerst staat Yasuhiro Kido in september op het programma, gevolgd door mede-legende Saenchai in november, een nog aan te kondigen tegenstander in december, en tot slot Manny Pacquiao in het eerste kwartaal van 2024.

Vechtlegende Buakaw gaat 279e gevecht aan tegen Japanse K-1 kickbokser! 'Niet te stoppen'

Een indrukwekkende carrière-opleving voor de Thaise Muay Thai-ambassadeur, die de laatste paar jaar voorafgaand aan zijn contract bij RWS in relatieve obscuriteit vocht tegen tegenstanders met weinig bekendheid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws