Episch gevecht tussen Manny Pacquiao en Buakaw Banchamek wordt legendarisch Nieuws
Nieuws

Episch gevecht tussen Manny Pacquiao en Buakaw Banchamek wordt legendarisch

Episch gevecht tussen Manny Pacquiao en Buakaw Banchamek wordt legendarisch

Manny Pacquiao en Buakaw Banchamek, beide vechtlegendes uit het boksen en Muaythai zullen elkaar ontmoeten in een opvallend gevecht.

De twee zullen tgeover elkaar staan tijdens een bokswedstrijd in 2024, bestaande uit zes drie-minuten rondes met twee minuten pauze. Pacquiao belooft een geweldige wedstrijd, maar er is nog geen exacte datum of locatie bekend.

Manny Pacquiao: 'Dit wordt een geweldige wedstrijd,

Het feit dat Buakaw een Muay Thai-vechter is en Pacquiao een bokser, maakte de kans dat deze twee mannen ooit tegenover elkaar zouden staan onwaarschijnlijk. Maar we bevinden ons in het tijdperk van het samengaan van verschillende vechtsporten, en het lijkt erop dat er een reglement is gevonden.

De winnaar krijgt 10 miljoen baht (ongeveer $290.000 USD). Hoewel Pacquiao waarschijnlijk zal winnen, lijkt de beloning laag in vergelijking met zijn eerdere gevechten. Niettemin zal het voor Buakaw een grote gebeurtenis zijn, aangezien hij nieuw is in het boksen en Pacquiao de ervaren bokser is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws