Vechtlegende Buakaw en 3600 soldaten mikken op Muay Thai-wereldrecord Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechtlegende Buakaw en 3600 soldaten mikken op Muay Thai-wereldrecord

Vechtlegende Buakaw en 3600 soldaten mikken op Muay Thai-wereldrecord

De beroemde Muay Thai-vechter Buakaw Banchamek zal 3600 soldaten leiden tijdens de wai kru-uitvoering in het Rajabhakti-park in het district Hua Hin.

Ongeveer 3.600 soldaten zullen maandag in Prachuap Khiri Khan een traditionele Muay Thai "wai kru" uitvoeren, waarmee ze een nieuw wereldrecord vestigen voor een massale uitvoering van de pre-fight dans van respect voor de coach van een bokser. Ze streven naar een record voor opname in Guinness World Records.

3600 soldaten mikken op Muay Thai-wereldrecord

Het Muay Thai-festival vindt plaats in Hua Hin Een viering over alles wat met muay Thai te maken heeft, premier Prayut Chan-o-cha en legerleider generaal Naronpan Jitkaethae zullen aanwezig zijn. Het evenement maakt deel uit van de eerste van meerdere vieringen.

Eerder was gepland dat 5.000 soldaten het dansritueel zouden uitvoeren, maar de locatie biedt plaats aan slechts 3.650 man. Het evenement omvat ook een demonstratie van Muay Thai-aanvalsvormen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws