UFC-kampioen Adesanya: 'Pereira kan gevecht vergeten' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

UFC-kampioen Adesanya: 'Pereira kan gevecht vergeten'

UFC-kampioen Adesanya: 'Pereira kan gevecht vergeten'

Israel Adesanya besprak zijn voormalige kickboks-tegenstander Alex Pereira en het potentieel van een UFC-gevecht tussen de twee. Alhoewel Adesanya twee keer verloor van de Braziliaan zegt hij dat een gevecht bij de UFC er niet in zit.

Zowel Adesanya als Pereira stonden bij Glory Kickboxing onder contract, daar troffen de twee elkaar nooit in de ring. Wel versloeg de Braziliaan Adesanya twee keer bij de Chinese vechtsportbond Glory of Heroes, de laatste keer zelfs via knock-out.

Adesanya verdedigt aankomend weekend zijn UFC-middengewicht titel en tekende deze week voor een aantal jaar bij. Pereira maakte zijn eerste debuut tijdens UFC 268 op 6 november vorig jaar. Pereira versloeg Andreas Michailidis via 'KO" binnen 18 seconden van de tweede ronde (gaat verder onder video).

Ik maak hem af

Pereira maakte zijn eerste debuut tijdens UFC 268. Het was Alex Pereira vs Andreas Michailidis op 6 november 2021 in New York. Pereira bleek de winnaar te zijn met een knock-out over 'The Spartan' 18 seconden in de tweede ronde. Gevraagd wat hij van dat gevecht vond en als Adesanya denkt dat zijn pad Pereira zal kruisen in de UFC, antwoordde hij:

,,Ik hoop het. Mijn coaches denken van niet. De man die me in het kickboksen heeft afgemaakt, komt naar de MMA om hetzelfde te proberen, maar zal niet slagen. Pereira heeft maar 1 gevecht gehad in de UFC. Laat hem wat werk doen, maar een gevecht tegen mij kan hij voorlopig vergeten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws