UFC-kampioen Adesanya tekent meerjarige deal! 'Best betaalde atleet' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-kampioen Adesanya tekent meerjarige deal! 'Best betaalde atleet'

UFC-kampioen Adesanya tekent meerjarige deal! 'Best betaalde atleet'

Israël Adesanya gaat voorlopig nergens heen. De UFC-kampioen middengewicht tekende een nieuw multi fight contract met de organisatie. Slechts enkele dagen voor zijn titelverdediging tegen Robert Whittaker, zo maakt zijn management vandaag bekend.

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. Het contract werd vorige week na "enkele maanden onderhandelen" afgerond. Door de deal wordt Adesanya "een van de best betaalde atleten in de geschiedenis van mixed martial arts", aldus zijn management.

Dik verdiend

,,We zijn erg blij met de voorwaarden van Israëls nieuwe promotieovereenkomst met UFC", zei Adesanya's manager, Tim Simpson, in een persbericht. ,,Israël verdient het echt om in de positie te zijn waarin hij zich bevindt, en we kijken uit naar nog een aantal welvarende jaren bij de UFC."

Adesanya had naar verluidt nog twee gevechten over op zijn oude UFC-contract voordat hij bijtekende. Adesanya voert UFC 271 aan welke aankomende zaterdag in Houston plaatsvindt. Hij neemt het voor de tweede keer op tegen Robert Whittaker nadat hij hem in 2019 knock-out sloeg om de titel te veroveren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws