Topkickbokser Hesdy Gerges boekt winst bij Enfusion Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Hesdy Gerges boekt winst bij Enfusion

Topkickbokser Hesdy Gerges boekt winst bij Enfusion
Topkickbokser Hesdy Gerges boekt winst bij Enfusion

Topkickbokser Hesdy Gerges stapte zaterdag na lange tijd terug de kickboksring in. Hij boekte winst op Mohamed El Bouchaibi.

Gerges die terugkeerde naar het kickboksen na een uitstap naar het MMA vechten bij Bellator, maakte zaterdag tijdens Enfusion Alkmaar een succesvol rentree. Het gevecht kwam niet verder dan de eerste ronde.

Harde low-kick

Via een goed geplaatste low-kick naar het been van Mohamed El Bouchaibi wist Gerges zijn tegenstander uit te schakelen die naar het canvas ging. Gerges die de afgelopen maanden een streng training regiem erop nahield zag zijn harde arbeid beloond.

Gerges daagde de afgelopen periode Glory Kickboxing kampioen Rico Verhoeven uit toe een gevecht. De overwinning vanavond in Alkmaar zal naar meer smaken voor de topatleet.

Of het tot een gevecht zal komen met Verhoeven zal moeten blijken. Vooralsnog maakt Gerges met de overwinning op El Bouchaibi duidelijk dat hij terug is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws