RICO IK KOM VOOR JE TITEL: Hesdy Gerges geboekt voor 2 gevechten – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / RICO IK KOM VOOR JE TITEL: Hesdy Gerges geboekt voor 2 gevechten

RICO IK KOM VOOR JE TITEL: Hesdy Gerges geboekt voor 2 gevechten

Het ziet er naar uit dat topkickbokser Hesdy Gerges binnenkort de ring weer gaat betreden. Wellicht zelfs tegen Rico Verhoeven.

Gerges heeft GLORY Kickboxing kampioen Verhoeven al lang op zijn vizier staan. Dit werd in december 2019 nog maar eens duidelijk op de persconferentie na Rico vs Badr 2 in het GelreDome.

Ik kom voor je titel Rico

Sinds die tijd heeft Gerges zijn volle aandacht gehouden op Verhoeven. Via posts op social media met video’s die er niet om liegen is de boodschap duidelijk, “het verstoppen is voorbij.”

Zaterdag plaatste Gerges een post waarin hij aangeeft dat zijn manager twee gevechten heeft geboekt: “Ik heb net een telefoontje gekregen van mijn manager. Hij heeft zojuist 2 gevechten geboekt, waarvan er binnenkort een is,” zegt Gerges.

Oorlog

“Zelfs in deze tijden heeft hij de boel onder controle. Dus de eerste slag van de oorlog tegen de zwaargewichtdivisie is begonnen. Als de organisatie het aankondigt, doe ik dat ook. Ik kom voor je kroon Rico Verhoeven, je kunt rennen maar je kunt je niet verstoppen. Osu!”

Waar de gevechten van Gerges plaats zullen vinden blijft dus nog even gissen. Het kan zomaar zijn dat de topatleet bij GLORY op een van de events in oktober de ring ingaat. Houdt onze site in de gaten voor meer nieuws.

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page