Topgevecht Tayfun Ozcan tegen Superbon gepland voor juni Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topgevecht Tayfun Ozcan tegen Superbon gepland voor juni

Topgevecht Tayfun Ozcan tegen Superbon gepland voor juni

Tayfun Ozcan maakt in juni zijn opwachting tegen Superbon Singha Mawynn zo werd bekend gemaakt door ONE Championship CEO Chatri Sityodtong.

De ONE baas Sityodtong kondigde gisteravond aan dat de wedstrijd tussen de Turks-Nederlandse topkickbokser en voormalig meervoudig Enfusion kampioen Ozcan en Superbon, over ongeveer twee maanden zal plaatsvinden. Met een precieze datum en locatie die nog moeten worden aangekondigd.

Tayfun Ozcan zette een onberispelijke prestatie neer

Ozcan had een nogal onfortuinlijke start van zijn ONE-carrière, viel twee keer uit vanwege blessures en verloor vervolgens van Sitthichai en Marat Grigorian, maar leverde op zijn beurt een onberispelijke prestatie tegen Enriko Kehl door deze te verslaan.

In zijn meest recente optreden in januari verloor Superbon zijn ONE Featherweight-titel tegen Chingiz Allazov na een knock-out nederlaag in de tweede ronde van hun gevecht. Beyond Kickboxing melde het nieuws van de komende clash op haar site, na het vertalen van de live chat van de ONE baas..

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws