Tayfun Ozcan krijgt onverwacht titelgevecht bij ONE Championship! 'Wakker gebeld' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tayfun Ozcan krijgt onverwacht titelgevecht bij ONE Championship! 'Wakker gebeld'

Tayfun Ozcan krijgt onverwacht titelgevecht bij ONE Championship! 'Wakker gebeld'

Tayfun Ozcan krijgt onverwacht een titelgevecht tegen ONE Championship kampioen Superbon. Ozcan en Marat Grigorian stonden gepland om tegen elkaar de ONE championship ring in te gaan op 1 oktober. Echter krijgen beiden een andere tegenstander doordat ONE het event gedwongen moet aanpassen.

Grote veranderingen voor het ONE on Prime Video 2-event op 1 oktober. Chingiz Allazov valt uit door een blessure. Hierdoor zal Superbon zal zijn wereldtitel kickboksen verdedigen tegen voormalig Enfusion-kampioen Tayfun Ozcan de Turks-Nederlandse topvechter.

Die titel komt mee naar huis

Tegen onze redactie zegt Ozcan dat hij verrast werd met het nieuws. ,,Ik werd eerder deze week wakker gebeld door ONE. Met de vraag of ik het event wilde redden." Ozcan die met het gevecht tegen Superbon een kans krijgt op het verdergewicht goud had zich voorbereidt ok Grigorian, een gevecht wat al lang op het verlanglijstje van Ozcan stond.

,,Ik moet mij nu op superbon voorbereiden, maar dat gaat goed komen. We gaan voor de winst en die titel komt mee naar huis", aldus een zelfverzekerde Ozan. Grigorian die gepland krijgt ook een nieuwe tegenstander, in Jamal Yusupov, die overwinningen heeft op Yodsanklai, Sana & Smokin Jo Nattawut.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws