Topcoach overtuigde Glory's Murthel Groenhart om terug te keren naar het kickboksen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topcoach overtuigde Glory's Murthel Groenhart om terug te keren naar het kickboksen

Topcoach overtuigde Glory's Murthel Groenhart om terug te keren naar het kickboksen

Murthel Groenhart keert op 29 april terug naar de Glory Kickbokxing ring voor een titelgevecht tegen Weltergewicht kampioen Endy Semeleer.

Voor Groenhart is het titelgevecht tegen Semeleer een hernieuwde kennismaking met de Glory fans sinds zijn laatste gevecht op Glory 77: Rotterdam. Daar verloor Groenhart van Cedric Doumbe in de strijd om dezelfde titel die nu in bezit is van Semeleer.

Interessant detail is dat de terugkeer van Groenhart plaatsvindt in Ahoy Rotterdam, waar hij ook zijn laatste partij voor de organisatie vocht. In de tussentijd maakte de topatleet een succesvolle tussenstap naar het MMA-vechten bij Levels Fight League (LFL), waar hij al zijn partijen won.

Murthel Groenhart krijgt kans zijn oude Glory titel terug te winnen

Het MMA leek de toekomst voor Groenhart, maar toch was het zijn aloude coach Mike Passenier die Groenhart ervan overtuigde terug te keren naar het kickboksen. "Mike zei dat MMA wordt toch niks, kom weer kickboksen", zegt Groenhart.

Groenhart gaf gehoor aan de oproep van Passenier en krijgt gelijk een titelkans door tegen kampioen Semeleer te vechten. Dit gaf wat rumoer onder de fans die vinden dat Alim Nabieyev een herkansing verdiend nadat deze verloor van Semeleer vorig jaar in de strijd om de toen nog vacante weltertitel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws