Semeleer wint Glory wereldtitel in close gevecht met Nabiyev Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Semeleer wint Glory wereldtitel in close gevecht met Nabiyev

Semeleer wint Glory wereldtitel in close gevecht met Nabiyev

Alim Nabiyev en Endy Semeleer stonden vandaag tegenover elkaar tijdens Glory 82 in Bonn, Duitsland, in een gevecht om de vacante weltergewicht titel van de organisatie. Het was Semeleer die met de titel naar huis gaat.

Beide vechters waren aan elkaar gewaagd en vanaf ronde een was het een dominant gevecht waar zowel Nabiyev als Semeleer elkaar geen ruimte gaven. Semeleer een voormalig Enfusion kampioen gaf stevig weerstand tegen zijn rivaal.

Harde strijd

In ronde twee en drie continueerde de hevige strijd waar het er erg close aan toe ging. Het publiek welke met beide vechters waren meegereisd lieten van zich horen. In de vierde ronde waren zowel Nabiyev als Semeleer op jacht naar de knock-out. Waar Semeleer zijn opponent even in het nauw bracht.

Het zou echter aankomen op de vijfde en kampioensronde. Deze startte met het volle gas er op, Semelaar raakte Nabiyev even op de kaak. Nabiyev spuugde in de laatste 30 seconden twee keer zijn gebitsbeschermer uit wat werd ontvangen met boegeroep vanuit de zaal. Het kwam uiteindelijk aan op de jury die Semeleer de overwinning toekende.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws