Ticketverkoop Verhoeven vs Plazibat gestart! Kaartje kopen slim of niet? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ticketverkoop Verhoeven vs Plazibat gestart! Kaartje kopen slim of niet?

Ticketverkoop Verhoeven vs Plazibat gestart! Kaartje kopen slim of niet?

Rico Verhoeven en Antonio Plazibat zullen elkaar treffen op een nader te bepalen datum. De pre-sale ticketverkoop is echter al gestart om de fans dit grote gevecht niet aan de neus voorbij te laten gaan.

Vorige week werd bekend dat Verhoeven geblesseerd is geraakt aan zijn knie. Ook al wilde de Glory Kampioen niet veel kwijt over de aard van de blessure, gaan geruchten dat hij last van zijn meniscus zou hebben. Ook beweerd dat Verhoeven een operatie zal moeten ondergaan. Maar niets is nog bevestigd.

Het gevecht tussen Verhoeven en Plazibat kwam niet echt als een verrassing. De doorgewinterde Glory fans hadden al voorzien dat het er aan zat te komen. De opmaat er naar toe was ook duidelijk, Plazibat daagde uit en Verhoeven gaf bij Glory aan het te regelen.

Verhoeven vs Plazibat kaartje kopen slim of niet?

Al is de datum van de zwaargewicht clash niet bekend gemaakt is toch de verkoop van start gegaan. De fans die het aandurven om nu al in te schrijven voor plek op de tribune, kunnen dat doen door zich te melden bij Glory op haar website.

Of het slim is een kaartje te kopen, daar verschillen de meningen vooral op social media over. Waar de een zegt niet te kunnen wachten kijkt een ander de kat nog even uit de spreekwoordelijke boom. Het laat onverlet om te zeggen dat kickboksfans dit gevecht niet mogen missen. Plazibat wordt aangemerkt als favoriet en gezien als de man die het in zich heeft Verhoeven te onttronen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws