'Laat ons met rust!' Dood 18 jarige vechter leidt tot bizarre situaties Nieuws
Nieuws

'Laat ons met rust!' Dood 18 jarige vechter leidt tot bizarre situaties

'Laat ons met rust!' Dood 18 jarige vechter leidt tot bizarre situaties

Angela Lee MMA-kampioen en zus van de op 18 jarige leeftijd overleden Victoria Lee vraagt om met rust gelaten te worden.

De schokkende dood van Victoria Lee een van de grootste talenten in de vechtsport op 26 december vorig jaar leidde tot ongeloof. Vrijwel direct na de dood van de vechtster kwamen ook geruchten los omtrent de doodsoorzaak. De familie deed daar geen mededelingen over. Echter zagen vooral complot denkers hun kans schoon om een reden te bedenken.

Deze beweerden dat de dood van Victoria door Covid vaccinaties zou zijn veroorzaakt. Ook in ons land verspreide deze geruchten zich mede door Dorien Rose Duinker de vriendin van Virus Waarheid oprichter Willem Engel. Ook gaan er geruchten rond dat het jonge talent zelfmoord zou hebben gepleegd.

Bizarre situaties rond de dood van Victoria Lee

,,Stop met contact met ons op te nemen, stop met het inhuren van privédetectives, stop met de complottheorieën", schrijft Lee. ,,Toon alsjeblieft wat respect en geef ons onze tijd en ruimte om te rouwen."

Door de situatie is de familie zelfs gedwongen de begrafenis van Victoria in besloten kring te gaan houden. ,,Helaas hebben we als familie vanwege de media-uitbraak besloten om Victoria's viering van het leven een besloten evenement te maken; Alleen voor directe familie", aldus Lee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws