šŸŽ„ Thian de Vries pakt Wereldtitel bij Enfusion: 'Op naar Glory en de UFC' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Thian de Vries pakt Wereldtitel bij Enfusion: 'Op naar Glory en de UFC'

šŸŽ„ Thian de Vries pakt Wereldtitel bij Enfusion: 'Op naar Glory en de UFC'

Thian de Vries, een opkomende ster in de kickbokswereld, heeft gisterenavond tijdens het 8TKO event in Alkmaar zijn eerste wereldtitel in de cruiserweight categorie van Enfusion veroverd.

De 22-jarige vechter De Vries maakte indruk met een snelle overwinning op zijn Tsjechische tegenstander Daniel Vitovec.

Een razendsnelle overwinning voor De Vries

De wedstrijd was kort maar krachtig, waarbij De Vries zijn tegenstander al na 38 seconden tegen het canvas werkte. Deze snelle knock-out onderstreept de kracht en techniek van De Vries, die als een van de meest veelbelovende talenten in de sport wordt beschouwd.

Na zijn overwinning sprak De Vries over zijn toekomstplannen. Hij gaf aan interesse te hebben in een overstap naar Glory, een van de grootste kickboksorganisaties ter wereld. Daarnaast liet hij doorschemeren ook een carriĆØre in Mixed Martial Arts (MMA) bij de UFC te overwegen.

Vitovec onderuit in recordtijd

Daniel Vitovec, de Tsjechische tegenstander van De Vries, kon niet op tegen de overweldigende kracht en snelheid van de jonge Nederlander. De snelle knock-out laat zien dat De Vries een kracht is om rekening mee te houden in de cruiserweight divisie.

Een nieuwe ster aan het kickboksfirmament

Met zijn overwinning en het veroveren van de wereldtitel heeft Thian de Vries zich definitief op de kaart gezet in de wereld van het kickboksen. Zijn prestatie bij het 8TKO event in Alkmaar zal ongetwijfeld de aandacht trekken van grotere organisaties en fans wereldwijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws