Kickboks-ster Nieky Holzken geeft tijdslijn voor pensioen: 'dan stop ik er mee' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickboks-ster Nieky Holzken geeft tijdslijn voor pensioen: 'dan stop ik er mee'

Kickboks-ster Nieky Holzken geeft tijdslijn voor pensioen: 'dan stop ik er mee'

Nieky Holzken, bijna veertig jaar oud, blijft een dominante kracht in de wereld van het kickboksen. Zijn carrière, gekenmerkt door vastberadenheid en uitzonderlijk talent, heeft hem aan de top van de sport gehouden.

Holzken, bekend om zijn technische vaardigheden en vechtlust, blijft een inspiratiebron voor vechtsportliefhebbers over de hele wereld. Holzken's reis in de kickbokswereld is er een van opmerkelijke prestaties.

Als voormalig Glory kampioen heeft hij zich bewezen in een van de meest competitieve arena's van de sport. Zijn overstap naar ONE Championship markeerde een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waar hij zijn reputatie als topvechter verder heeft versterkt.

Nog vier gevechten te gaan

In het TV-programma 'All Against 1' vanavond, waar Holzken deelnam aan een challenge, onthulde hij zijn plannen om de sport te verlaten na het vervullen van zijn huidige contract. "Ik heb nog een contract en ben bijna 40, nog vier gevechten en dan stop ik er mee", aldus Holzken.

Met nog vier gevechten over op zijn contract bij ONE Championship, nadert Holzken het einde van een indrukwekkende periode in de sport. Deze gevechten zijn niet alleen een kans voor hem om zijn nalatenschap te versterken, maar ook om zijn fans nog een paar keer te trakteren op zijn ongeëvenaarde vechtstijl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws