Tayfun Ozcan boekt dominantie winst tijdens Enfusion 118 Nijmegen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tayfun Ozcan boekt dominantie winst tijdens Enfusion 118 Nijmegen

Tayfun Ozcan boekt dominantie winst tijdens Enfusion 118 Nijmegen

Tayfun Ozcan toonde gisteravond zijn dominantie met het verslaan van zijn tegenstander Ali Baniasad op Enfusion 118 in Nijmegen.

De diehard Enfusion kickboks fans hadden al lange tijd uitgezien na de kortstondige terugkeer van topkickbokser en oud-kampioen van de organisatie Ozcan. Deze vecht onder de vlag van de grootste vechtsport organisatie ONE Championship, maar kreeg dispensatie voor dit gevecht.

Zoals verwacht trakteerde Ozcan de fans op een staaltje kickboksen die zijn weerga niet kende. Hij slaagde er dan ook in Baniasad via TKO naar huis te sturen. De nederlaag voor Baniasad kwam in ronde twee door de stoten van Ozcan.

Tayfun Ozcan toont dominantie op Enfusion 118

Baniasad had al twee keer de telling van de scheidsrechter overleeft maar deze greep in aan het einde van de ronde om een verdere afstraffing van Ozcan te voorkomen. Met de overwinning toont Ozcan, die nog wacht op zijn volgende gevecht voor ONE, aan een van de beste in het circuit te zijn.

Het was duidelijk dat de fans van de Turks-Nederlandse topvechter kregen wat zij hadden verwacht spektakel en winst. Enfusion 118 vond plaats in de Jan Massinkhal Nijmegen. Enfusion wordt gezien als een kweekvijver voor grote organisaties zoals Glory Kickboxing die gisteren in Essen een topevent neerzette.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws