Rico Verhoeven en Tariq Osaro te lief voor elkaar? De schoenen van Mike Tyson en meer...... Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven en Tariq Osaro te lief voor elkaar? De schoenen van Mike Tyson en meer......

Rico Verhoeven en Tariq Osaro te lief voor elkaar? De schoenen van Mike Tyson en meer......

Mike Tyson de Amerikaanse bokslegende, opende eerder deze week zijn eigen coffeeshop in het hart van Amsterdam. De komst van de voormalige zwaargewicht kampioen trok niet alleen de aandacht van cannabisliefhebbers, maar ook van beroemde sportfiguren, zoals Glory Kampioen Rico Verhoeven en zijn aanstaande tegenstander Tariq Osaro, met wie hij op 4 november de strijd aangaat.

Het nieuws zorgde voor verdeelde reacties onder fans. Tyson's nieuwe coffeeshop, die de toepasselijke naam "Tyson 2.0" draagt, bevindt zich in een historisch pand in het centrum van Amsterdam. De opening van de zaak was een groots evenement, waarbij Tyson zelf het lint doorknipte en de eerste klanten verwelkomde.

De aanwezigheid van Rico Verhoeven en Tariq Osaro, voegde een extra dosis spanning toe aan het evenement. De reacties van fans en het publiek waren gemengd. Sommigen vonden het geweldig om hun favoriete sportsterren samen te zien en geloofden dat dit een positieve boodschap kon sturen naar de jeugd, terwijl anderen sceptisch waren.

Rivaliteit in de ring is anders

Voorstanders van het laatste benadrukten dat de aanwezigheid van bekende atleten in een coffeeshop, waar softdrugs worden verkocht, mogelijk een verkeerd signaal naar jonge fans zou kunnen sturen. Ook vonden fans dat Rico Verhoeven en Tariq Osaro te lief voor elkaar waren terwijl deze binnenkort vechten om uit te maken wie de onbetwiste Glory zwaargewicht kampioen is, anderen vonden het juist een teken van respect naar elkaar.

Wat ook opviel waren de opvallend grote schoenen van Mike Tyson, die bij sommigen hilariteit opwekten. Fans op sociale media deelden talloze grappige opmerkingen en memes over Tyson's schoenen, waarbij sommigen zich afvroegen of hij deze had geleend van Bassie, de beroemde Nederlandse clown. Al met al veroorzaakte de komst van Mike Tyson veel hilariteit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws