'Rico, waar ben je?' Plazibat daagt Glory kampioen uit na hevige wedstrijd met Khbabez Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico, waar ben je?' Plazibat daagt Glory kampioen uit na hevige wedstrijd met Khbabez

'Rico, waar ben je?' Plazibat daagt Glory kampioen uit na hevige wedstrijd met Khbabez

Antonio Plazibat trof vandaag Tarik Khbabez tijdens het goedmaak evenement Glory 80. De Kroaat versloeg Khbabez tijdens het studio-evenement. Vrijwel direct na de partij riep Plazibat om een gevecht met Glory Kampioen Rico Verhoeven.

Het gevecht tussen Plazibat en Khbabez was slopend, beide vechters hadden in de eerste ronde al flink wat energie verspilt. Dit was zichtbaar in ronde twee waar er bijna geen benzine meer in de tank zat bij beide kickboksers. In ronde drie ging het fout voor de Nederlands-Marokkaanse kickbokser en ging deze KO.

Zwaar gevecht

,,Ik wil tegen Rico. Ik wil tegen hem vechten. Al lange tijd kijk ik naar Rico en heb dit gevecht al zo vaak gevochten in mijn hoofd, wel duizend keer", zei Plazibat na de wedstrijd. ‘Ricoooo, waar ben je?’ Verhoeven vecht voorlopig niet onder de vlag van Glory maar op zijn eigen event in oktober dit jaar.

Alhoewel het niet waarschijnlijk is dat hij daar Plazibat treft zal een gevecht voor de titel met Verhoeven pas in 2023 kunnen zijn. Hoe Plazibat zal presteren tegen Verhoeven zal afhangen van zijn conditie. ,,Als hij zo vecht als tegen Tarik maakt hij geen kans", zegt een insider. ,,Rico is een en al conditie dus zal Plazibat aan de bak moeten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws