Glory 80 Studio: Plazibat wint rematch tegen Khbabez, Beztati blijft kampioen
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Glory 80 Studio: Plazibat wint rematch tegen Khbabez, Beztati blijft kampioen

Glory 80 Studio: Plazibat wint rematch tegen Khbabez, Beztati blijft kampioen

Glory 80 Studio: Plazibat wint rematch tegen Khbabez, Beztati blijft kampioen

Het Glory 80 Studio evenement van vandaag welke als goedmakertje was bedoelt kwam haar belofte na. Slechts drie gevechten maar vol vuurwerk. Tariq ‘Cookie’ Osaro scoorde winst in zijn debuut tegen Rhys Brudenell. Antonio Plazibat was te sterk voor Tarik Khbabez, en Tyjani Beztati behield zijn lichtgewicht titel tegen Josh Jauncey.

Debutant Osaro scoorde twee knockdowns in ronde 2. Brudenell had een KO nodig in de derde ronde om te winnen. Dit gebeurde niet. In de derde ronde viel de beslissing en ging Brudenell zelf KO.

Plazibat versloeg Khbabez door TKO in ronde twee op GLORY 78 afgelopen september. Plazibat zat Khbabez flink op de huid in de rematch, maar Khbabez overleefde de eerste ronde. Plazibat zegt dat hij zijn knie verwondde tijdens het gevecht. Na de daagde wedstrijd Plazibat kampioen Rico Verhoeven: “Ricoooo… waar ben je.

Graag mee gekeken

Het titelgevecht tussen Beztati en Jauncey begon voorzichtig. Het was de kampioen Beztati die vanaf ronde een domineerde. In ronde twee ging het mis voor Jauncey die een paar keer neerging. Al wankelend naar de neutrale hoek werd duidelijk dat het einde oefening was voor de Canadees. Beztati blijft de kampioen.

Het korte evenement welke niet door iedereen bekeken kon worden was zeker de moeite waard geweest voor het grote publiek. Fans hadden het dan ook graag mee gekeken.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page