Rico Verhoeven treft Jamal Ben Saddik op 30 januari in titelwedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven treft Jamal Ben Saddik op 30 januari in titelwedstrijd

Rico Verhoeven treft Jamal Ben Saddik op 30 januari in titelwedstrijd
Rico Verhoeven treft Jamal Ben Saddik op 30 januari in titelwedstrijd

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik zullen dan eindelijk weer tegenover elkaar staan. Vandaag maakte GLORY Kickboxing het gevecht officieel bekend.

Voor Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik zal het nieuwe jaar goed beginnen. De twee topkickboksers zullen elkaar tijdens GLORY 77 treffen. De wereldtitel van Verhoeven zal op het spel staan. Het laatste treffen tussen de Nederlander en de Belg was beladen.

In de aanloop naar die wedstrijd spaarden de beide kickboksers elkaar niet. Ook tijdens de clash zelf ging het er hard aan toe. Ben Saddik bracht Verhoeven zelfs even aan het wankelen. De algemene mening was dat als de Belg had doorgezet. Hij de kampioen had kunnen onttronen.

Wie o wie

Sinds de laatste ontmoeting is er veel gebeurt. Zo heeft Ben Saddik zich in topvorm gebracht. Dit om tegen de altijd gereedstaande Verhoeven tegenwicht te kunnen bieden. 30 januari zal blijken wie zich werldkampioen mag noemen. Zal Verhoeven hem weten te behouden. Of gaat 'The Goliath" er mee vandoor.

Meer details over de fight card volgen binnenkort. GLORY 77 is exclusief beschikbaar via pay-per-view. Fans in Nederland kunnen via PPV de gevechten streamen en bekijken op de websites GLORY en Spike.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws