Badr Hari: 'Derde gevecht met Rico Verhoeven komt er absoluut' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari: 'Derde gevecht met Rico Verhoeven komt er absoluut'

Badr Hari: 'Derde gevecht met Rico Verhoeven komt er absoluut'
Badr Hari: 'Derde gevecht met Rico Verhoeven komt er absoluut'

Voor Badr Hari is het duidelijk nog een gevecht met GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven zit er zeker in. Maar eerst zal hij met Benny Adegbuyi afrekenen.

Op 19 december staat Badr Hari tegenover de Roemeen Benjamin Adegbuyi, het gevecht zou op 7 november plaats hebben gehad zij het niet dat het coronavirus Badr te pakken kreeg. Over Adegbuyi is Badr duidelijk en zegt dat deze geen gevaar voor hem vormt.

"Op papier is het al een uitgemaakte zaak, die jongen is niet van mijn niveau," zegt Badr. De topvechter die van het motto is weinig worden maar daden ziet een derde gevecht met Rico Verhoeven zeker in het verschiet.

Ik wil het en Rico wil het

Desgevraagd zegt hij dan ook tegen Arie Boomsma van RTL Boulevard vandaag, "dat gevecht komt er zeker. Ik wil het en Rico wil het." Duidelijker kan Badr niet zijn.

Ook zegt Badr doodsangsten te hebben uitgestaan terwijl hij het coronavirus onder de leden had. Hij zag zelfs het einde al naderen. Gelukkig herstelde de kickbokser en is zichzelf aan het voorbereiden voor december.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws