Badr Hari: 'Derde gevecht met Rico Verhoeven komt er absoluut'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Derde gevecht met Rico Verhoeven komt er absoluut’

Badr Hari: ‘Derde gevecht met Rico Verhoeven komt er absoluut’

Badr Hari: 'Derde gevecht tegen Rico Verhoeven komt er zeker'

Voor Badr Hari is het duidelijk nog een gevecht met GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven zit er zeker in. Maar eerst zal hij met Benny Adegbuyi afrekenen.

Op 19 december staat Badr Hari tegenover de Roemeen Benjamin Adegbuyi, het gevecht zou op 7 november plaats hebben gehad zij het niet dat het coronavirus Badr te pakken kreeg. Over Adegbuyi is Badr duidelijk en zegt dat deze geen gevaar voor hem vormt.

“Op papier is het al een uitgemaakte zaak, die jongen is niet van mijn niveau,” zegt Badr. De topvechter die van het motto is weinig worden maar daden ziet een derde gevecht met Rico Verhoeven zeker in het verschiet.

Ik wil het en Rico wil het

Desgevraagd zegt hij dan ook tegen Arie Boomsma van RTL Boulevard vandaag, “dat gevecht komt er zeker. Ik wil het en Rico wil het.” Duidelijker kan Badr niet zijn.

Ook zegt Badr doodsangsten te hebben uitgestaan terwijl hij het coronavirus onder de leden had. Hij zag zelfs het einde al naderen. Gelukkig herstelde de kickbokser en is zichzelf aan het voorbereiden voor december.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page