Rico Verhoeven traint bekende vechters! 'Hulp hard nodig' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven traint bekende vechters! 'Hulp hard nodig'

Rico Verhoeven traint bekende vechters! 'Hulp hard nodig'

Rico Verhoeven brengt na zijn monstergevecht met Jamal Ben Saddik een welverdiende tijd door in Amerika. Toch zit de Glory kampioen niet stil en geeft zelfs kickboksles.

Al eerder was te zien dat Verhoeven met UFC-kampioen Francis Ngannou aan het trainen was. Lichte sparring sessies met tips van de kickbokskampioen. Dat kunnen die MMA-vechters klaarblijkelijk goed gebruiken. Niet alleen Ngannou mocht met Verhoeven trainen, ook Jonathan Kai Kamaka III Bellator MMA en UFC'er kreeg een lesje in het Nederlandse kickboksen.

Top trainer

Kamaka diens laatste gevecht eindigde in een gelijkspel na er twee te hebben verloren zal op 3 december knokken tegen John de Jesus op Bellator 272. Daar kan de jonge vechter wel wat hulp bij gebruiken en nam de tips van Verhoeven dan ook graag aan (lees door onder Insta post).

Dat Kamaka blij was met de hulp van Verhoeven steekt hij dan ook niet onder stoelen of banken en noemt de kampioen dan ook een top trainer. Mocht het Verhoeven niet lukken om een succesvolle acteer carrière te starten na zijn kickboks loopbaan dan lijkt een baan als trainer een goede optie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws