Rico kon niet vol gas! 'Hij moet terugkomen'
Home / Nieuws / Rico kon niet vol gas! ‘Hij moet terugkomen’

Rico kon niet vol gas! ‘Hij moet terugkomen’

Francis Ngannou (L) met Rico Verhoeven (foto Instagram)

Francis Ngannou’s coach, Eric Nicksick hoopt dat Rico Verhoeven blijft werken met UFC-kampioen Francis Ngannou voor diens titelverdediging tegen Ciryl Gane. Vorige week trainden de twee topvechters samen en dat smaakt volgens de coach naar meer. Ngannou veroverde de titel met een KO-overwinning in de tweede ronde op Stipe Miocic tijdens UFC 260 in maart.

Vorige week woensdag plaatste Ngannou’s hoofdcoach Nicksick een foto op Instagram. Daarop was de UFC zwaargewicht kampioen te zien samen met Verhoeven. De Fransman die zich voorbereidt om te verdedigen tegen voormalig team en landgenoot Gane, zal vechten in de headliner van UFC 270 op 22 januari volgend jaar.

Nicksick ziet het wel zitten dat Verhoeven en Ngannou blijven trainen met elkaar in aanloop van het gevecht. ,,We hebben hem een ​​paar keer gesproken over het samenwerken tussen Francis en Rico”, zegt Nicksick. ,,Maar de schema’s kwamen nooit echt overeen. Rico was een paar weken in de US en zal hier een week in Los Angeles zijn.

Hij moet terugkomen

Verhoeven komt van een zwaar bevochten overwinning in de vierde ronde op Jamal Ben Saddik tijdens het GLORY Collision 3-evenement in oktober. ,,Verhoeven liep een gruwelijke oogblessure op en is nog steeds herstellende, dus hij kon niet volop met Ngannou sparren.”

De hoop is dat Verhoeven en Ngannou de komende maanden nauwer zullen samenwerken in de aanloop naar de eenwording tussen Ngannou en Gane. ,,We zullen proberen hem hier midden in de training terug te krijgen, en dan weer aan het einde”, aldus Nicksick. ,,Rico moet terugkomen om met Francis te sparren.”

Bekijk ook

‘Wat een Bullshit!’ Joshua slaat terug naar de pers

Anthony Joshua zegt dat er gelogen wordt

‘Permanente schade’ UFC-ster Ngannou over knieblessure

Ngannou verdedigde met succes zijn titel afgelopen weekend

Jake Paul vraagt om gevecht tegen Conor McGregor

Nu beiden op hetzelfde gewicht zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page