Rico Verhoeven Glory titelgevecht en Hit It! 'Extra spanning' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven Glory titelgevecht en Hit It! 'Extra spanning'

Rico Verhoeven Glory titelgevecht en Hit It! 'Extra spanning'

Rico Verhoeven zal begin 2023 zijn Glory zwaargewicht titel verdedigen, maar eerst doet de topatleet een gevecht tegen Hesdy Gerges op 29 oktober. Als deze voorbij is zal de focus weer op Glory liggen.

Voor Verhoeven ligt er extra druk op beide wedstrijden, de partij tegen Gerges mag dan wel niet voor een titel zijn, toch is deze serieus. Zo ligt het gevaar voor een blessure altijd op de loer, wat voor het titelgevecht bij Glory veel kan betekenen. Gerges vecht dan wel zijn laatste wedstrijd, maar zal er niet minder hard ingaan.

In een docu-serie op AD Play is te zien hoe Verhoeven maar ook de andere deelnemers aan Hit It zich voorbereiden. Daarin zegt Verhoeven; "Het wordt voor Hesdy zijn laatste wedstrijd. Om in iemands pensioenwedstrijd te spelen, vind ik al een eer op zich."

Alistair Overeem

"Na 29 oktober ga ik lekker rust nemen en dan begin 2023 mijn titel weer verdedigen bij Glory", zegt Verhoeven die de extra druk voelt voor zijn Hit It event. "Er komt echt heel veel bij kijken. Alles eromheen zorgt voor veel extra spanning."

Naar verwachting zal Verhoeven in 2023 Alistair Overeem treffen in de Glory ring. Overeem claimde zijn plek nogmaals na het verslaan van Badr Hari eerder deze maand op Collision 4. De twee zouden al eerder vechten toen Glory Overeem speciaal voor een clash met Verhoeven naar het kickboksen terughaalde. Dit gevecht ging niet door vanwege een blessure bij Overeem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws