Beruchte vecht Rus slaat lever rivaal kapot! 'Geen spelletje' Nieuws
Nieuws

Beruchte vecht Rus slaat lever rivaal kapot! 'Geen spelletje'

Beruchte vecht Rus slaat lever rivaal kapot! 'Geen spelletje'

Alexander Emelianenko kreeg van zijn rivaal Vyacheslav Datsik ook wel bekend als Red Tarzan een paar flonke klappen. Maar de leverstoot deed het hem.

De 2 Russen waren klaar om op de persco van Hardcore Boxing een korte rematch te doen van hun eerdere gevecht in september dit jaar. Emelianenko kreeg destijds een flink pak slaag, wat zeer teleurstellend was voor de jongere broer van vechtlegende Fedor.

Op het levertje

Ook tijdens de live show liep het mis. De sparringssessie eindigde met een nederlaag voor Emelianenko. Niet dat hij zomaar opgaf maar de als neonazi bekend staande Datsik pompte flink door. en combi naar het hoofd, daarna op de lever bleek teveel.

Emelianenko hinkte weg die ook nog eens een spier verrekte in de hoop onder de stoten lawine van Datsyk weg te komen. Gelukkig voor Emelianenko kan hij rekenen op de steun van zijn knappe vrouw waar hij recentelijk me in het huwelijk trad.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws