Rico Verhoeven geeft exclusief cadeau weg: 'Ben jij de gelukkige?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven geeft exclusief cadeau weg: 'Ben jij de gelukkige?'

Rico Verhoeven geeft exclusief cadeau weg: 'Ben jij de gelukkige?'

Rico Verhoeven, de onbetwiste koning van het kickboksen, staat aan de vooravond van een nieuwe uitdaging. Aankomende zaterdag zal hij zijn dominantie in de ring opnieuw moeten bewijzen tijdens de Glory Zwaargewicht Grand Prix. Als favoriet aangemerkt, heeft Verhoeven niet alleen de taak om zijn titel te verdedigen, maar ook om zijn fans iets terug te geven.

Exclusief geschenk voor de fans

In de aanloop naar het grootse evenement heeft Rico Verhoeven besloten om zijn waardering voor de steun van zijn fans op een bijzondere manier te tonen. Via zijn Instagram stories heeft de kampioen aangekondigd dat hij een exacte replica van zijn eigen toernooi ring weggeeft aan een gelukkige fan. "Hij ziet er geweldig uit, het is een exacte kopie, de echte heb ik natuurlijk maar deze kan je winnen", aldus Rico Verhoeven. Fans hoeven slechts op een link te klikken om kans te maken op dit unieke aandenken.

Rico Verhoeven geeft exclusief cadeau weg: 'Ben jij de gelukkige?'

Spanning stijgt voor de Grand Prix

De Glory Zwaargewicht Grand Prix belooft een spektakel te worden met enkele van de beste zwaargewichten ter wereld die strijden om de ultieme eer. De vraag die op ieders lippen brandt: Wie zal er zaterdag live in de arena zitten met de ring van Rico Verhoeven om hun vinger?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws