Rico rivaal staat op! 'Glory, teken deze kickbokser' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico rivaal staat op! 'Glory, teken deze kickbokser' (video)

Rico rivaal staat op! 'Glory, teken deze kickbokser' (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik. De twee zwaargewichten toonden vechtershart iets waar een vechtsport organisatie altijd naar op zoek is. Iemand die een dergelijk hart heeft is Perry Reichling en hij wil naar Glory.

De 30-jarige Reichling is een zwaargewicht gesneden uit het goede hout. Bijna op hetzelfde uur als Verhoeven tegen Ben Saddik in de ring stond stond, vocht Reichling een even zwaar gevecht uit met Glory vechter Brian Douwes tijdens RINGS in Beverwijk.

Reichling die de sterke Douwes tegenover zich kreeg werd door de touwen geslagen en belande buiten de ring, stond weer op eh herpakte zich, een voorteken van een heftige wedstrijd. Zowel Reichling als Douwes gaven alles in de partij, het kwam zelfs aan op een extra ronde waar Reichling als winnaar uitgeroepen werd.

Hij is er klaar voor

De kickbokser heeft zijn ambitie hoog liggen en kreeg de afgelopen weken al flink wat aandacht in de lokale pers. De Limburger vocht al eerder op grote podia zoals WFL en Enfusion, en is klaar voor Glory. Roger Alken, trainer-coach zegt tegen onze redactie; ,,Het was een beestenpartij tussen Perry en Brian. "

,,We hopen dat dit voldoende is voor Glory om Perry richting hun zwaargewichtklasse te schuiven. Echte zwaargewichten zijn schaars en Perry heeft de drive en instelling om er voor te gaan. Wij hopen dat de matchmakers van Glory ons zullen bellen", aldus Alken. Of dit gebeurt is afwachten, maar een ding is zeker een nieuwe rivaal voor Rico en de overige Glory zwaargewichten staat klaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws