Kickboksen: top debuut Perry Reichling bij WFL (video) Nieuws
Nieuws

Kickboksen: top debuut Perry Reichling bij WFL (video)

Kickboksen: top debuut Perry Reichling bij WFL (video)

Hij maakte zijn debuut bij World Fighting League op zondag 17 februari, de uit Limburg afkomstige Perry Reichling. Hij versloeg na een afmattende partij veteraan Fred Sikking.

Het was voor Perry Reichling de kans om zich op een groot platform neer te zetten, en dat deed hij. De bescheiden vechter van Sportschool Alken vocht met veel respect tegen Sikking.

De winst kwam niet gemakkelijk, Fred schikking staat bekend als een van de taaiste kickboksers uit Nederland, die zijn sporen meer dan verdiend heeft. Beide vechters gaven elkaar dan ook weinig ruimte.

Lekker wokken

Na de partij spraken wij met Reichling die vertelde met veel ontzag voor Sikking in de ring te hebben gestaan. Dat was ook te zien aan het einde van de partij waar beide vechters elkaar het ultieme respect toonde.

LEES OOK: Santino Verbeekt prolongeert WFL wereldtitel

Kijkend naar de toekomst en als antwoord op onze vraag wat er na deze winst komt antwoordde Reichling: "ik ga nu eerst relaxen, er volgen nog wat partijen onder andere in april, maar morgen ga ik eerst even wokken," zegt hij lachend.

Toekomst

Reichlich vocht als eens eerder bij een van de grootste vechtport organisaties, Enfusion. Ook bij dat debuut won hij zijn partij met een overwinning op Mohammed Dadoo.

Vechters als Reichling zijn voor velen het bewijs dat het kickboksen in Nederland, nog veel te wachten staat als het gaat om talent en groei van de sport.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws