Rico moet tegen Plazibat vechten! 'Glory moet belofte inlossen' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico moet tegen Plazibat vechten! 'Glory moet belofte inlossen' (video)

Rico moet tegen Plazibat vechten! 'Glory moet belofte inlossen' (video)

Rico Verhoeven moet tegen Antonio Plazibat de ring in zo zegt topcoach Mike Passenier. Deze vindt dat Glory nu eens haar belofte moet inlossen. Ook is Passenier van mening dat er meer nieuw bloed de organisatie in moet.

Toptrainer Passenier staat bekend geen blad voor de mond te nemen. De Amsterdammer weet dan ook waarover hij het heeft. Meerdere topvechters zoals Badr Hari vonden hun weg naar de top via Passenier. Gevraagd naar een eventueel gevecht tussen Ben Saddik en Antonio Plazibat, twee vechters uit zijn vechterstal is Passenier duidelijk.

,,Als dat geen ongenoegen in mijn vechtersstal geeft dat wil ik niet. Het gevecht moet wel ergens over gaan, zoals een titel", zegt Passenier. Die ook zegt dat Glory Plazibar belooft heeft tegen kampioen Rico Verhoeven te mogen vechten.

,,Die belofte is gedaan en het wordt wel eens tijd dat deze wordt ingelost", aldus Passnier. Bekijk het interview bovenstaand voor meer....

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws