Anti Badr Hari campagne in Poolse pers! 'Fake nieuws en zwartmakerij' Nieuws
Nieuws

Anti Badr Hari campagne in Poolse pers! 'Fake nieuws en zwartmakerij'

Anti Badr Hari campagne in Poolse pers! 'Fake nieuws en zwartmakerij'

Badr Hari moet volgens diverse Poolse websites terug de cel in. De sites beweren dat de kickbokslegende opnieuw een hoger beroep had ingediend bij de rechtbank over het incident met miljonair Koen Everink. Deze zou eerder deze week zijn afgewezen. Echter blijkt dit om fake nieuws te gaan.

Echter is er in de Nederlandse media niets bekend gemaakt. Ook op de website van de Nederlandse rechtspraak is er niets over te vinden. Een van de sites heeft het bericht inmiddels verwijderd terwijl andere op moment van schrijven het nog online hebben staan.

De sites berichten; ,,Kickboksster Badr Hari moet terug naar de gevangenis voor het in elkaar slaan van een miljonair in 2012". De website claimt verder; ,,De legendarische K-1 vechter Badr Hari is dinsdag door de Hoge Raad geïnformeerd dat zijn beroep tegen het vonnis van 2014 is afgewezen. En dat hij terug moet naar Nederland om zes maanden in de gevangenis door te brengen."

Niets van waar

Echter is er niets wat de beweringen bevestigd. Waarom dit verhaal de wereld in gebracht wordt is niet duidelijk. Ook wordt beweerd dat het gevecht van Badr tegen Alistair Overeem in gevaar zou zijn. Deze staat gepland voor 8 oktober in het Gelredome, Arnhem.

Navraag leert dat het fake nieuws betreft: ,,Deze sites willen een bepaalde doelgroep bereiken en veel clicks naar hun site. Echter is er niets waar van de beweringen die zijn doen, dit is pure zwartmakerij", aldus een bron uit het Badr Hari kamp.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws