RICO IK KOM VOOR JE TITEL: Hesdy Gerges geboekt voor 2 gevechten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

RICO IK KOM VOOR JE TITEL: Hesdy Gerges geboekt voor 2 gevechten

RICO IK KOM VOOR JE TITEL: Hesdy Gerges geboekt voor 2 gevechten

Gerges heeft GLORY Kickboxing kampioen Verhoeven al lang op zijn vizier staan. Dit werd in december 2019 nog maar eens duidelijk op de persconferentie na Rico vs Badr 2 in het GelreDome.

Ik kom voor je titel Rico

Sinds die tijd heeft Gerges zijn volle aandacht gehouden op Verhoeven. Via posts op social media met video's die er niet om liegen is de boodschap duidelijk, "het verstoppen is voorbij."

Zaterdag plaatste Gerges een post waarin hij aangeeft dat zijn manager twee gevechten heeft geboekt: "Ik heb net een telefoontje gekregen van mijn manager. Hij heeft zojuist 2 gevechten geboekt, waarvan er binnenkort een is," zegt Gerges.

Oorlog

"Zelfs in deze tijden heeft hij de boel onder controle. Dus de eerste slag van de oorlog tegen de zwaargewichtdivisie is begonnen. Als de organisatie het aankondigt, doe ik dat ook. Ik kom voor je kroon Rico Verhoeven, je kunt rennen maar je kunt je niet verstoppen. Osu!"

Waar de gevechten van Gerges plaats zullen vinden blijft dus nog even gissen. Het kan zomaar zijn dat de topatleet bij GLORY op een van de events in oktober de ring ingaat. Houdt onze site in de gaten voor meer nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws